Canal de cuina

Tots sabeu quant m’encanta la meva preparació de menjar combinat de gambes i espàrrecs! S’ha afegit un Sm…

Tots sabeu quant m’encanta la meva preparació de menjar combinat de gambes i espàrrecs! S’ha afegit una petita cullerada d’arròs blanc per ajudar a la recuperació d’un aixecament dur! A més de canviar al focus Mindset, també veureu alguns canvis amb el menjar que estic cuinant. Els canvis subtils passaran aquí i allà mentre em dirigeixo al meu viatge Ayurveda! Si no saps què és l’Ayurveda, és un enfocament antic indi/asiàtic de totes les components de la teva vida basat en el teu Dosha. Dosha és el tipus de cos específic que et basa en molts aspectes diferents de la teva vida, no només en la ingesta dietètica. Això té a veure amb que gestioneu les vostres emocions, que us apropeu a la gent, que us apropeu/preferències per fer exercici i que hàgiu consumit la dieta. Els doshas es basen en els components naturals (terra, aire, aigua, foc) i mitjançant una prova podeu esbrinar amb quin dosha teniu desequilibris. Per donar-vos el meu exemple, sóc un dosha PITTA dominant, que significa foc. Això vol dir que porto molta calor a la meva ment, cos i esperit. Tenir molt foc al cos no és òptim, així que estic començant a fer coses que m’ajudin a refrescar-me i a calmar la calor. Això per a mi significa evitar molts dels aliments i espècies que veig que faig servir/menjar. No vol dir que dono tot el que estimo, sinó que els evita més per ajudar-me a calmar-me. Un cop més, no es tracta només de menjar, també es tracta de com enfocar els meus entrenaments. Com que porto calor, de forma pure gravito cap a entrenaments de ritme ràpid com HIIT, CrossFit, Cross Coaching i Interval Sprints per deixar sortir el vapor. El meu enfocament ara és cardio lent i fixed, aixecaments tranquils i controlats i ioga com els estiraments. La meva connexió entre la ment, el cos i l’esperit és la més necessary per a mi, i l’Ayurveda aprofita els three en lloc de donar una dieta de moda estricta que gairebé mai s’entrena per a ningú a llarg termini perquè són poc realistes i massa restrictives. L’equilibri és clau i això és el que l’Ayurveda aporta com a estil de vida. Benvinguts als nous Munchies amb Mello… Encara em veuràs fent els meus deliciosos àpats indulgents també, només amb un gir de calor i allà! Disfruteu-vos tots!

Related Articles

2 Comments

Back to top button