Canal de cuina

Tauler de sopar de costelló alimentat amb herba i espàrrecs rostits! Aquest és un nou enfocament de d…

Tauler de sopar de costelló alimentat amb herba i espàrrecs rostits! Aquest és un nou enfocament del sopar que el promès i jo acabem de començar a fer. Un cop el menjar està cuinat així, ens asseiem amb aquesta taula i només ens el mengem amb les mans. Hello ha quelcom de menjar com aquest que és tan primari, que et permet connectar realment amb el menjar més a nivell energètic. Tant d’amor i gratitud per totes les maneres en què tots aquests àpats que cuinem són possibles per a nosaltres i per l’alimentació que ens proporcionen. Tantes benediccions per poder compartir-les durant aquests àpats. Veuràs molt més d’això de mi (nosaltres). M’encanta compartir aquest viatge amb vosaltres. El meu amor pel menjar i la cuina ha crescut contínuament més i més, la qual cosa està transcendint tanta bona energia no només al meu cos físic, sinó també al meu cos psychological, emocional, espiritual i energètic! Disfruteu-vos tots! ☝🏼💚 Ribeye alimentat amb herba de sagemountainfarm tallat amb el meu spaceman_knives

Related Articles

Back to top button