Canal de cuina

Smoked Bone Marrow Bone i l’hora del conte a continuació… Adéu als Munchies amb Mello! …

Smoked Bone Marrow Bone i l’hora del conte a continuació… Adéu als Munchies amb Mello! Fa molts anys vaig començar Munchies amb Mello com una sortida creativa per als aliments que cuino/menjo i l’estil de vida més saludable que vaig viure. Aquest estil de vida es basava en gran mesura al voltant del cànnabis, ja que el vaig fer servir tant de manera medicinal com recreativa. Volia trencar els estereotips dels típics “stoner” i “pothead” i demostrar que podeu ser creatius i motivats mentre feu servir aquesta planta cada dia. Durant les últimes setmanes, mesos i fins i tot anys he començat a canviar gradualment. Estic vivint i portant un estil de vida completament diferent de quan va començar Munchies. Preparo, cuino i menjo aliments d’una manera molt diferent a la que feia abans i no faig servir cànnabis de la mateixa manera que abans. Fins i tot m’heu vist recentment publicar sobre alguns dels canvis personals en l’alimentació i les mentalitats que m’han ajudat a experimentar l’evolució i l’expansió personals. A causa de tots aquests canvis personals i realitzacions sobtades, ja no tinc ressò amb l’estil de vida amb el qual m’havia enganxat tant, així que us porto la notícia que molt aviat ja no faré servir aquesta pàgina de Munchies with Mello. Munchies amb Mello em va portar tones d’alegria, llibertat creativa i sempre m’encantarà el que vaig fer en el second en què ho vaig fer. Passo la pàgina al següent capítol del que em reserva la vida. No aturaré el contingut d’aliments, passaré a un projecte diferent amb un nom i un propòsit diferents, però encara centrat principalment en l’alimentació. Vull donar un crit a tota la meva família i amics que sempre han donat suport a aquest divertit projecte. Gràcies a tots els nous amics que he fet en aquesta pàgina i porteu-vos amb mi al següent capítol de creació de contingut alimentari i expansió private. Munchies amb Mello sempre formarà half de la meva història, però estic molt emocionat de compartir el que vindrà amb el meu nou projecte. Així que estigueu atents, ja que us actualitzaré quan es durà a terme la transició permanentment. “Només una serp treu la seva pell, hem de perdre el nostre passat una i altra vegada” Buddah Bone Marrow de grazeandgathermeats

Related Articles

Back to top button