Canal de cuina

Repte tècnic: Setmana de les postres PASTÍS DE MERINGUE DE LLIMONA DE PRUE LEITH M’agradaria que…

Repte Tècnic: Setmana de les postres PASTIS DE MERINGUE DE LLITH DE PRUE LEITH M’agradaria fer-ne una millor foto. Tenia gent al voltant, així que els vaig servir això. Vaig acabar fent una foto després d’haver-la mig menjat! La qual cosa suposo que és un bon senyal. Els va agradar! La segona vegada que feia un pastís com aquest he gaudit de l’acidesa de la llimona, sens dubte unes postres per a la gent a qui no li agrada massa dolç. No tenia la llauna de la mida adequada, encara vaig fer servir la mateixa recepta però vaig acabar amb un pastís més curt. La pastisseria period gairebé suficient. La recepta demana una llauna de 23 cm. Vaig tenir una llauna més gran i poc profunda que va afectar l’aspecte normal al last. Però realment no volia comprar alguna cosa que no necessitava. Conclusió: Sí, aquest és un porter! Unes bones postres per a les persones a qui els agrada l’acidesa de la llimona. La pastisseria també estava bona.

Related Articles

Back to top button