Canal de cuina

Repte tècnic: Mexico Week PAUL HOLLYWOOD’S SPICY BEEF TACOS D’acord, primer jo…

Repte Tècnic: Setmana de Mèxic TACOS DE CARN ESPECIAL DE PAUL HOLLYWOOD D’acord, primer he d’abordar la manca de “cocció” en aquest repte. Sí, el forn no es va encendre, però si ens fixem en l’objectiu del repte tècnic de la cocció, és provar els coneixements dels concursants sobre els parts de la cocció. En aquest cas entenent la massa per als tacos. Aquesta tècnica va desafiar els forners el coneixement de la massa. També va donar a Paul i Prue alguna cosa salada per menjar, que estic segur que va ser un canvi benvingut. No he pogut trobar la farina correcta per a aquesta recepta, així que vaig utilitzar farina de blat de moro i una mica de blat de moro. El tall de carn de la recepta period, per descomptat, un tall automobile. Els meus carnissers no emmagatzemen això i, per ser sincer, no és una cosa que anava a comprar. Vaig comprar el que tenien els meus carnissers en estoc, que period rodona de vedella. Vaig cobrir generosament la carn en un tendre carn i la vaig deixar tota la nit perquè fes el seu. El pico da gallo va ser un acompanyament perfecte del plat, molt refrescant. A la meva família no li agradava massa l’alvocat, així que el guacamole no va anar bé. Les mongetes fregides eren molt fàcils de fer i arrodonien bé el menjar. Conclusió: probablement ho tornaré a fer, va ser molt senzill, faria un bon àpat entre setmana. Em va agradar el sabor de les espècies per a la carn, potser modificar-lo en el futur.

Related Articles

Back to top button