Canal de cuina

Pit de pollastre al forn Roja picant, amb bròquil al vapor i arròs.

Pit de pollastre al forn Roja picant, amb bròquil al vapor i arròs Vaig coure pit de pollastre a 425 durant aproximadament 40 minuts. Vaig condimentar amb una barreja de sal d’all, pebre, all en pols, ceba en pols, comí i xili en pols. Ho vaig deixar coure al forn durant uns 25-30 minuts i després ho vaig coronar amb salsa vermella picant del mercat mexicà. Un cop la temperatura interna va dir 165, els vaig treure i els vaig deixar reposar uns 10 minuts més o menys. El bròquil es va cuinar al vapor amb aigua de llimona durant uns 10 minuts. El meu promès va fer l’arròs al vapor. No sé què fa, però és el millor! Un cop ho vaig servir tot al plat, hello vaig ruixar una mica de Guacasalsa. Period la cirereta del pastís. Aquell pollastre estava cuinat tan perfectament que em va sorprendre. El bròquil és realment millorat i brillant quan es cou al vapor amb aigua de llimona. Un cop més, el promès clava l’arròs cada cop! Espero que gaudiu d’aquesta! Llenceu algunes receptes a la meva manera que potser voldreu que cuini o també us faci un gir de Mello saludable! Molt d’amor a tots! ☝🏼💚

Related Articles

Back to top button