Canal de cuina

No puc dir-te quantes vegades he tornat a casa de la feina, amb l’estómac murmurant,…

No puc dir-vos quantes vegades he tornat a casa de la feina, amb l’estómac queixant, amb ganes de sopar. Però quin sopar? Quan estic a casa, estic massa cansat de la llarga jornada laboral per trobar una recepta i una botiga de queviures, i després d’hores de tot això, cuinar realment. És precisament per això que l’empresa de repartiment de menjars totalment vegana purplecarrotxo és tan perfecta! Amb purplecarrotxo, puc tenir components i receptes frescos i vegans ja a la meva porta, així que només em queda cuinar (excepte que ara és molt divertit)! Vaig poder cuinar three sopars amb el meu promès i va ser relaxant, gratificant, i vam aprendre algunes receptes noves i tècniques de cuina. Per no parlar, hem de 😍 Per obtenir la teva primera caixa per 30 $ de descompte, introdueix el meu codi “ORGANIC”. Només has de fer clic a l’enllaç de la meva biografia per començar el teu viatge cap a deliciosos àpats vegans casolans! Gaudeix! 🥕

Related Articles

Back to top button