Canal de cuina

Hola nous amics! Heu estat molts de vosaltres recentment i us estic molt agraït! jo’…

Hola nous amics! Heu estat molts de vosaltres recentment i us estic molt agraït! Escric això ràpidament mentre el meu gat em crida al fons (vol un segon sopar)! Tot i que fa molt de temps que no publico, estic molt content material i honrat que m’hagis unit en el que és el meu humil diari d’honestedat. Espero que ens puguem conèixer a mesura que passen els dies. Breument: em dic Natasha, el meu aniversari va ser diumenge, i ara tinc 25 anys i estic en recuperació de trastorns alimentaris. Durant uns quants anys que tinc aquest compte, vaig pensar que estava recuperat, però en l’últim any la majoria, si no tots, els patrons han ressorgit, i simplement no em podia mentir ni a mi ni als meus amics que m’acompanyen en això. compte que portava una vida sana, perquè no ho period. De fet, si voleu veure com tinc actualment, podeu desplaçar-vos una mica cap avall i veureu una foto meva, clarament fora de forma i descontent. Per tant, és un procés. Estic rebent ajuda activament i estic anotant els meus pensaments abans que vull afartar-me, i estic intentant tornar a fer exercici (molt més fàcil de dir que de fer!). Això és una mica per saber de mi, i m’encantaria saber de tu. Si l’heu seguit recentment, m’agradaria saber com heu trobat el meu compte i per què heu fet clic al botó de seguiment! I si us plau, també comparteix detalls sobre tu i el teu viatge. M’encanta parlar amb tots vosaltres i conèixer-vos. Els que em segueixen des de fa temps, no dubteu a fer el mateix! I avisa’m si he de publicar més sovint. Vaig rebre uns quants comentaris que em deien que havia de publicar immediatament lol! De totes maneres, disculpeu l’enorme mur de textual content. Espero tornar a publicar aviat i saludar aquesta setmana. Espero que estigueu passant un dia preciós i avançant en la vostra lluita. El vostre viatge és vital, així que recordeu cuidar-vos com sigui. Per a mi avui, period una caixa d’amanides de wholefoods, que estic molt agraït. Són les coses senzilles, saps?

Related Articles

Back to top button