Canal de cuina

Hola, feliç dilluns! A mesura que el temps es torna cada cop més fred, és una pista subtil per…

Hola, feliç dilluns! A mesura que el clima es fa cada cop més fred, és un indici subtil que la temporada de grills pot estar acabant. Avui comparteixo una recepta de la graella: costelles fregades a la planxa. Vaig fer servir costelles de 2,5 lliures, condimentades amb tots els substances secs: sal marina, ceba, una barreja d’espècies d’all rostit i filet de pebre, pebrot vermell triturat. Vaig fregar espècies, vaig embolicar les costelles amb paper d’alumini i les vaig deixar marinar. A continuació, vaig fer la graella (amb paper d’alumini posat) a una graella de fuel a foc mitjà durant 1,5 hores, arrossegat amb salsa de barbacoa i a la brasa sense tapar durant ~ 10 minuts (per caramel·litzar l’exterior). Només llisca per veure’l 😊

Related Articles

5 Comments

Back to top button