Canal de cuina

Hola a tothom! He estat fora durant tant de temps i han passat moltes coses. Aquí teniu el clic…

Hola a tothom! He estat fora durant tant de temps i han passat moltes coses. Aquí teniu les notes del penya-segat! [swipe right for some personal pic updates!]⁣ ⁣ 🌱Em vaig casar el 29.10.18. BOGES OI?⁣ ⁣ 🌱Vam comprar una casa a principis de 2018. El meu marit i jo vam plantar les nostres arrels al Comtat d’Orange, CA, on tots dos vam néixer i vam créixer!⁣ ⁣ 🌱El meu marit i jo vam adoptar un gos junts!⁣ ⁣ 🌱 Estic de nou en un viatge de pèrdua de pes. Treballar en un treball d’escriptori sedentari durant els últims 5 anys, combinat amb una dieta processada i la manca de maneig dels meus trastorns alimentaris, em van tornar a posar més de 50 lliures.⁣ ⁣ 🌱Ja no sóc vegà. Menjo vegà el 90% del temps, però va ser una opció molt private tornar a incloure alguns ous i peix a la meva dieta. Sé que probablement he decebut alguns de vosaltres, però la meva història amb el menjar és llarga i complicada, i la llibertat de menjar desordenada és una lluita diària.⁣ ⁣ 🌱Vaig tenir alguns canvis de salut l’any passat, però estic millor cada cop. dia. Tinc plantes i exercici per agrair-ho! Així doncs, aquest sóc jo. Com va? Comenta amb un emoji o pren el teu temps i comparteix!⁣ ⁣ Amb uns deliciosos cafès mojito de menta de philzcoffee avui amb els companys de feina…☕️

Related Articles

Back to top button