Canal de cuina

Experiència gastronòmica d’Arkansas!! El meu bon amic es va casar a Arkansas aquest cap de setmana…

Experiència gastronòmica d’Arkansas!! El meu bon amic es va casar a Arkansas aquest cap de setmana, així que el meu amic de viatge i jo vam menjar com a reis mentre estem al sud! La primera i la segona foto és a farmerstablecafe PERSONAL INCREÍBLE!!! Les millors galetes i salsa de mai! Aquells petits muffins de plàtan de nabius també estaven tan humits! La tercera foto és a hammontreesgrilledcheese, que period tan bona! Les millors patates fregides de moniato que he tingut mai i els formatges a la planxa eren formatges! Crawfish Bisque period massa fresc La quarta foto és a eatatpressroom Blackened Hen Sandwich period tan bo. La veritable estrella van ser aquestes patates fregides! Si algú em coneix, sap que sóc un coneixedor de patates fregides. AQUESTES HAN SER LES MILLORS FREGITES FRANCESES QUE HE MENJAT MAI! Van arribar al nivell espiritual. L’última foto period de la bona ole Waffle Home! Vaig haver de fer una vegada per l’experiència i em va sorprendre gratament! Hello tornaria! Espero que gaudiu d’aquesta! No puc esperar a fer-ho una mica més!

Related Articles

Back to top button