Canal de cuina

En algun moment vaig lluitar amb el concepte de menjar un entrepà per dinar (amb…

En algun second vaig lluitar amb el concepte de menjar un entrepà per dinar (amb els meus antecedents culturals, els entrepans eren un aspect d’esmorzar, i el dinar havia de ser quelcom “cuit”😊). Em pregunto qui més s’identifica amb això? És segur dir que aquesta vista és ara al mirall retrovisor. Al cap i a la fi, és un món international, i no menys en el sentit culinari. Amb tantes pàgines meravelloses que segueixo, estic aprenent més coses sobre altres elements del món 🙌 Per dinar, vaig prendre aquest senzill entrepà d’enciam i tomàquet i sopa de bolets casolana. La recepta de la sopa de bolets és molt senzilla. Vaig utilitzar bolets, ceba, all, brou de pollastre, pebrots negres i vermells picats. El dau de condiment és opcional Per al procés, he tallat i saltejat els bolets i les cebes fins que estiguin lleugerament daurats. Després es barreja amb l’all i es posa en una paella. Vaig afegir brou de pollastre i vaig cuinar lentament a foc lent durant uns 15 minuts. Vaig tallar trossos de xampinyons per donar-li una sensació cruixent. Espero publicar el vídeo més endavant. El resultat és una sopa de sabor terrós que estava tan deliciosa que m’interessarà saber com (si) ha canviat el vostre gust culinari amb el pas del temps 😊 tasty_tasj_food, us recordo mentre publico això. Admiro la manera com ens portes per tot el món amb les teves receptes globals curosament seleccionades, i les obres d’artwork que les envolten solen ser tan diferents i boniques!

Related Articles

4 Comments

  1. Totally agree! With time and lifestyle changes, my culinary taste has evolved/ changed…
    This sandwich looks delicious btw 😉😊🙌♥️

  2. You are such a great person to know a little bit through IG!❤️ My culinary taste has changed, after I lived in Thailand. Instead of eating potatoes, veggies and meat every day, ( Belgian/Flemish) I dug deeper into Thai/ Asian cuisine. After getting ill, I had to find a hobby to keep me busy, with my mind. Cooking, and learning about other cuisines does. So great to know you and your food my dear friend ❤️❤️❤️

Back to top button