Canal de cuina

Dolç i Salat // Quina torrada, o? Un dels meus esmorzars fàcils preferits és…

Dolç i Salat // Quina torrada, 🍊 o 🥑? ✨ Un dels meus esmorzars fàcils preferits són les torrades d’alvocat (a qui no li agraden les torrades d’alvocat?) i aquesta vegada va aparèixer una opció dolça! 🌿🌿🌿 Torrada dolça de clementina // 🍊Pa (jo vaig fer servir daveskillerbread) 🍊Mantega de fruits secs (he fet servir maca de canyella jemorganics) 🍊Clementines 🍊A sobre amb atzavara i llavors de cànem 🌿/🌿👿🌿 utilitzat daveskillerbread) 🥑Mig alvocat 🥑Pessic de sal 🥑Pebre 🥑Grots 🥑Suc de llimona 🌿🌿🌿 Destacats del cap de setmana inclòs: x Visitar l’ aquariumpacific per a la seva nit gratuïta de taurons el divendres x Aniversari acabem de sopar uns quants més! amb la família del meu promès x Vaig portar el meu promès per un dia d’aniversari complet, visitant el seu favorit, plantpowerfastfood, així com el museu sandiegoairandspace, i després gaudint de les foques a La Jolla! ✨ Has fet alguna cosa especial? Comparteix a continuació!

Related Articles

Back to top button