Canal de cuina

Digues-me que ets nigerià sense dir-me que ets nigerià La publicació d’avui és tan…

Digues-me que ets nigerià sense dir-me que ets nigerià😂 La publicació d’avui parla tant de menjar com no. Es tracta principalment de les òbvies diferències culturals que existeixen en els gustos culinaris que sovint podem passar per alt, tot i que són força interessants quan es presta atenció. L’hora del conte: vaig anar a la botiga de queviures l’altre dia per fer les compres rutinàries. Una senyora em va veure recollint una gran quantitat de pebre havanero i, comprensiblement, es va sorprendre. Em va dir que no podia gestionar un àpat amb només un pebrot havanero. Jo, bé, diguem que en necessito uns quants. Tots dos ens vam riure bé i vam apreciar encara més les nostres diferències 😌 Us imagineu la meva emoció quan vaig descobrir el pebrot habanero com a substitut de l’ata rodo 😆 Cuineu amb o sense pebrots picants?

Related Articles

Back to top button