Canal de cuina

Cercavila del peix blanc!!!! Aquesta va ser una desfilada del sabor a la meva boca! Vaig fer servir COD i Til…

Cercavila del peix blanc!!!! Aquesta va ser una desfilada del sabor a la meva boca! Vaig fer servir bacallà i tilàpia que vaig condimentar i coure a 425 graus. La meva noia també va fer Calibesitas, que va ser INCREÍBLE! Peix condimentat amb: All Sal Pebre All Pols Ceba en Pols Comí (només una mica) Pebre vermell Pols de Xile Amor Barregeu tot això junt i costarà el peix de manera uniforme. El peix només ha de trigar uns 10-12 minuts a coure. Calibesitas és només ceba i tomàquets saltejats amb all, sal i pebre. Després d’haver suat el teu carbassó picat i unes quantes tasses del brou que vulguis, hem fet servir Veggie Broth! Afegiu-hi formatge al last i deixeu-ho fondre! Disfruteu-vos tots!

Related Articles

Back to top button