Canal de cuina

Bol d’arròs senzill amb alvocat + bròquil // Jo jugava a un joc que es deia “positi…

Bol d’arròs senzill amb alvocat + bròquil // Jo solia jugar a un joc anomenat “punts de positivitat”: escollint els aspectes més destacats del meu dia i apreciant-ne el bo! 🌿El meu esmorzar amb budín de llavors de chía ha sortit perfectament 🌿El llarg desplaçament per anar a la feina no és gens dolent quan tinc podcasts fantàstics per escoltar 🌿La gent sol tenir bones intencions i tractar de fer el correcte 🌿Un nou amic va planejar un esdeveniment per anem a 🌿Un vell amic està disposat a ajudar-me amb un projecte 🌿El meu promès em va donar l’abraçada d’ós més gran de la meva vida Què agraeixes avui? Comparteix, m’encantaria escoltar-ho! Vaig publicar una recepta a les meves històries a Tofu Tikka Masala, si us plau, mireu-la! ♥️

Related Articles

Back to top button