Canal de cuina

2 Ribeyes USDA Prime i 1 Strip de Nova York amb carn de la millor qualitat al voltant…

2 USDA Prime Ribeyes i 1 New York Strip de cornerbutcher amb la carn de millor qualitat al voltant! Ho va mantenir molt senzill com de costum amb la sal i el pebre d’all a la paella de ferro colat. El meu objectiu principal no period cuinar fotos amb aquest àpat, de manera que totes es van fer amb pressa. El Nova York period una mica rar però encara tan tendre i saborós. Vaig clavar absolutament 1 dels ribeyes perfectament, però em vaig distreure i no vaig obtenir una imatge adequada del vídeo. El punt principal en basic és que aquests bistecs eren tan bo i té molt a veure amb l’amor que hello vaig posar, però sobretot amb la qualitat de la carn de vedella que s’utilitza. És un llarg camí per donar suport sempre a les petites empreses locals de qualitat!

Related Articles

Back to top button